Hardloopblessure

Ben je net begonnen met hardlopen of al een tijdje bezig en heb je een blessure opgelopen? Dan is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen, zodat je snel weer kunt hardlopen. Deze pijn kan namelijk veroorzaakt worden door stijfheid elders in je lichaam. Met Manuele Therapie E.S.® wordt goed onderzocht waar je pijn vandaan komt en vervolgens uitgebreid behandeld. Kortom, een behandeling Manuele Therapie E.S.® bij een hardloopblessure kan jou helpen!

Mogelijke oorzaak hardloopblessures

Behandeling Manuele Therapie E.S.® bij een hardloopblessure

Zoals je ziet zijn er verschillende soorten hardloopblessures. Of je jouw blessure nou wel of niet in het lijstje zag staan, het blijft belangrijk om te onderzoeken hoe jouw pijn is ontstaan. Zo kan een stijve enkel of heup een hogere belasting geven op je knie. Hierdoor kan er een blessure in je knie ontstaan. Daarnaast kan een stijve heup of rug, zorgen voor pijn in je enkel of onderbeen. Om deze reden wordt met Manuele Therapie E.S.® niet alleen de pijnregio uitvoerig onderzocht en behandeld, maar ook de regio’s eromheen. De behandeling is zacht en er wordt niet gekraakt. Ten slotte krijg je adviezen en oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kunt.

Kortom, heb jij pijn tijdens het hardlopen en wil je graag dat hier uitgebreid naar gekeken wordt? Een behandeling Manuele Therapie E.S.® bij een hardloopblessure kan zorgen dat jij weer lekker kan hardlopen!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over Manuele Therapie E.S.®.

Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een gratis adviesgesprek aan.


Anatomie knie, onderbeen, enkel. Meest voorkomende hardloopblessures.