Over mij

Mijn werkwijze onderscheidt zich door niet alleen te focussen op de pijnlocatie, maar juist je hele lichaam te onderzoeken op flexibiliteit en kracht. Zo ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaak van je blessure. Voor mij is het een uitdaging om juist langdurige klachten te behandelen waar andere therapeuten of medici geen raad mee weten. Een echte total body behandeling dus!

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut, wilde ik mijn kennis en vaardigheden graag verder ontwikkelen. Ik wil immers mijn cliënten zo goed mogelijk helpen. Daarom heb ik naast mijn specialisatie als Manueel Therapeut E.S.® aanvullende cursussen gedaan in Oedeemtherapie, Dry Needling, Fascia behandeling, Medical Taping, Triggerpoint therapie, Mulligan therapie, Coaching, Bekkentherapie en Pilates.

Omdat ik zelf van sport hou, ben ik ook beter in staat om sportieve cliënten sneller van blessures af te helpen.

Mijn visie

Ik zie het lichaam als één geheel. De spieren, botten, zenuwen, organen en dergelijke staan allemaal (in)direct met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaar. Het is een puzzel om uit te vinden waar de oorzaak van jouw klacht ligt. Door alle knelpunten in je lichaam te onderzoeken, komt vaak de oorzaak van je klacht aan het licht. Met een total body behandeling wordt de klacht vervolgens grondig aangepakt.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen, mailen, appen of een terugbelverzoek plaatsen. Ook is het mogelijk om zelf online een afspraak te plannen (zie hieronder). Tijdens de behandeling neem ik de telefoon niet op, alle gereserveerde tijd gaat op aan de behandeling. Laat dus gerust een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier en plan zelf online een afspraak (let op: mijn agenda kan erg vol staan, maar er komt vaak wel een plekje vrij tussendoor).

De behandeling

Vóór de eerste afspraak wordt verzocht een online vragenlijst in te vullen. Deze wordt beveiligd verstuurd. Zo kan ik mij vooraf alvast inlezen. Dit scheelt veel tijd tijdens de eerste afspraak.

Bij de eerste afspraak inventariseren we grondig je klachten. Dit bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Op deze manier kan ik een goed beeld krijgen van de mogelijke oorzaak van je klachten. Voor de eerste afspraak wordt meer tijd gereserveerd, voor administratie vooraf en na. Ik kan dan gelijk een start maken met de behandeling en adviezen meegeven. Als blijkt dat ik je niet (verder) kan helpen, gaan we samen op zoek naar een vervolgstap.

Na 3 behandelingen zal je resultaat moeten merken. Zo niet, dan zoeken we samen naar een alternatief. Over het algemeen zijn er niet meer dan 3-5 behandelingen Manuele Therapie E.S.® nodig. Tussen de afspraken zit ongeveer 2 weken. De behandeling is dus relatief goedkoop.

De kosten

  • Oriënterend adviesgesprek (telefonisch): gratis.
  • Eerste afspraak. Intake, onderzoek en behandeling ca. 60min (+ administratie vooraf en na): € 135,-
  • Behandeling Manuele Therapie E.S.® ca. 60min: € 105,-
  • Behandeling overige therapieën ca. 30min: € 60,-
  • Verslag letselschade/advocaat kort: € 105,-
  • Verslag letselschade/advocaat uitgebreid: € 210,-

Betaling:
De factuur wordt per mail opgestuurd en kan via iDEAL betaald worden. Zelf het bedrag overmaken per bank of contante betaling is ook mogelijk.

Vergoeding:
De behandeling Manuele Therapie E.S.® wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekering en is te vinden via de volgende link: Vergoeding Manuele Therapie E.S.® 2024. Indien je geen aanvullende verzekering hebt, dien je het gehele bedrag zelf te betalen.
Let op: de afspraak dient 24 uur van tevoren geannuleerd te worden middels bellen/mailen/appen of een voicemail bericht. Ook in het weekend. Indien de afspraak niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, dan wordt 100% van het behandeltarief in rekening gebracht.

Twijfel?

Twijfel je of mijn behandeling jou kan helpen? Dan bied ik een gratis oriënterend adviesgesprek aan. Telefonisch bespreken we of ik je kan helpen. Indien ik denk dat ik je niet kan helpen, zal ik je dit eerlijk vertellen en adviseren over vervolgstappen.