Over mij

Mijn werkwijze onderscheidt zich door niet alleen te focussen op de pijnlocatie, maar juist het hele lichaam te onderzoeken op flexibiliteit en kracht. Zo ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht. Voor mij is het een uitdaging om juist langdurige blessures te behandelen waar andere therapeuten of medici geen raad mee weten.

Naast mijn specialisatie als Manueel Therapeut E.S.®, heb ik aanvullende cursussen gedaan in Oedeemtherapie, Dry Needling, Fascia behandeling, Medical Taping, Triggerpoint therapie, Mulligan therapie, Coaching, Bekkentherapie en Pilates.

Tenslotte kan ik met mijn passie voor diverse sporten veel sportieve cliënten snel weer op de been helpen.

Mijn visie

Ik zie het lichaam als één geheel. De spieren, botten, zenuwen, organen en dergelijke staan allemaal (in)direct met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaar. Het is een puzzel om uit te vinden waar de oorzaak van de klacht ligt. Door tijdens het onderzoek het hele lichaam te betrekken, komt vaak de oorzaak van de klacht aan het licht. Met een holistische behandeling wordt de klacht vervolgens grondig aangepakt.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kan je mij bellen, mailen appen of een terugbelverzoek plaatsen. Tijdens de behandeling neem ik de telefoon niet op, al de gereserveerde tijd gaat op aan de behandeling. Laat dus gerust een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

De behandeling

Bij de eerste afspraak inventariseren we je klachten. Dit bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Op deze manier kan ik een goed beeld krijgen van de mogelijke oorzaak van je klachten. De eerste afspraak duurt een uur, zodat we gelijk kunnen starten met de behandeling. Als ik je niet (verder) kan helpen, gaan we samen op zoek naar een vervolgstap.

Na 3 behandelingen zal je resultaat moeten merken. Zo niet, dan zoeken we samen naar een alternatief. Over het algemeen zijn er niet meer dan 3-5 behandelingen Manuele Therapie E.S.® nodig. De behandeling is dus relatief goedkoop.

De kosten

– Oriënterend adviesgesprek (telefonisch): gratis.
– Intake, onderzoek en behandeling 60min: € 90,-
– Behandeling Manuele Therapie E.S.® 60min: € 90,-
– Behandeling overige therapieën 30min: € 50,-
– Massage 60min: € 60,-

Betaling:
De factuur van de behandeling wordt per mail opgestuurd. De betaling kan zowel contant als per bank worden voldaan.

Vergoeding:
De behandeling Manuele Therapie E.S.® wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekering en is te vinden via de volgende link: Vergoeding Manuele Therapie E.S.® 2020. Indien je geen aanvullende verzekering hebt dien je het gehele bedrag zelf te betalen.
Let op: de afspraak dient 24 uur van te voren geannuleerd te worden middels bellen/mailen/appen of een voicemail bericht. Ook in het weekend. Niet nagekomen afspraak: 100% van het bedrag.

Twijfel?
Twijfel je of mijn behandeling jou kan helpen? Dan bied ik een gratis oriënterend adviesgesprek aan. Telefonisch bespreken we of ik je kan helpen. Indien ik denk dat ik je niet kan helpen, zal ik je dit eerlijk vertellen en adviseren over een vervolgstap.

Partners

Met de volgende praktijken heb ik een prettige samenwerking. Alle therapeuten ken ik persoonlijk en ik heb vertrouwen in hun behandelwijze. Klik op de naam voor een link naar hun website.

Oefentherapie Delft
Sportpodoloog Lars Fuit
Haptonoom Eline Potter
Haptonoom Thea Heesakkers

Food coach Desirée Marsman
Mindfullness coach Marc van Heyningen

Natuurgeneeskundige Lisette Timmermans
Vrouwensportschool Queens
Body & mind center Merlijn Rijswijk