Gameboyrug, tabletrug en smartphonenek

Waar is de tijd gebleven dat jij als kind nog buiten speelde?Tegenwoordig heb je tablets op school en zit je al vanaf jonge leeftijd achter de computer/tablet of telefoon. De gameboyrug is voorbij maar de tabletrug en smartphonenek zijn er voor in de plaats gekomen… Gelukkig is er een oplossing. Een behandeling Fysiotherapie en Manuele Therapie kan jou al op jonge leeftijd helpen bij het voorkomen en oplossen van deze klachten.

Fysiotherapie en Manuele Therapie helpt jou of je kind op jonge leeftijd

Met Fysiotherapie krijg je houdingsadviezen zodat je in een betere houding zit en staat. Daarnaast nemen we oefeningen met je door zodat je lichaam weer soepeler kan bewegen. Ten slotte kan er gebruik worden gemaakt van speciale tape op je lichaam. Deze tape helpt jouw lichaam om je in de juiste houding te ondersteunen.

Met Manuele Therapie ligt de focus op het soepeler laten bewegen van je gewrichten. Als je langdurig in één houding zit, kunnen je gewrichten en spieren wat stijf worden. Het zal dan ook moeilijker voor je zijn om in een juiste houding te zitten omdat je bijvoorbeeld je bovenrug niet meer goed kan strekken. Met Manuele Therapie E.S. worden de stijve plekken in je lichaam onderzocht. Vervolgens wordt gezorgd dat al deze gebieden weer soepeler kunnen bewegen. Hierdoor zal je merken dat het makkelijker is om de juiste houding vast te houden. Ook kan het zijn dat je last hebt van je bovenrug, maar dat het eigenlijk komt door stijfheid in je nek of onderrug. Met Manuele Therapie E.S. zullen we dan ook die stijve nek of onderrug behandelen waardoor je bovenrug weer tot rust komt.

Kortom, herken jij je in deze klachten, ken jij iemand, of heeft je kind last van een tabletrug of smartphonenek? Trek op tijd aan de bel en  laat je (kind) behandelen met Fysiotherapie en Manuele Therapie! Bijkomend voordeel voor jou: Fysiotherapie en Manuele Therapie wordt tot 18 jaar vergoed uit het zorgpakket van je ouders!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over Manuele Therapie E.S. ®.

Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Bron: nu.nl